Jom Dapatkan Maklumat dan Tips Kesihatan

by - June 05, 2020

Greetings

Jom Dapatkan Maklumat dan Tips Kesihatan. Semenjak pandemik dan penularan wabak Covid 19, Shad percaya, ramai yang semakin cakna dan lebih ambil peduli tentang penjagaan kesihatan diri dan keluarga termasuklah Shad sendiri. Stay safe everyone. 

So hari ni Shad nak perkenalkan sebuah laman web kesihatan yang selalu menjadi rujukan Shad iaitu Tips Kesihatan. Dekat sini anda boleh dapatkan informasi berkenaan penyakit, jenis rawatan dan yang paling best sekali mestilah sebab ada banyak tips untuk gaya hidup sihat.


Apa yang Shad suka berkenaan web ini adalah kerana gaya penulisannya yang santai, mudah difahami dan kalau ada terma perubatan pun akan diterangkan secara ringkas. 

Selain itu kita juga boleh print setiap artikel yang ada di sana kalau nak tunjukkan dekat mak ayah atau sharing dengan kawan-kawan, cuma perlu tekan ikon print dekat hujung artikel tu. Format printing dia memang cantik dan tak serabut.

Kalau anda nak cari maklumat berkaitan sebarang penyakit atau apa-apa sahaja berkaitan kesihatan bolehlah melawat ke sana ya.

You May Also Like

14 Comment

  1. SELAMAT HARI RAYA!!! menarik ini :) done follow, follow me back.. thanks
    http://acuyuhan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. terima kasih kak sudah berbagi cerita juga informasinya, semoga kunjungannya tambah ramai kak. Salam kenal

    ReplyDelete
  3. memang bagus bila ada website kesihatan boleh rujuk tentang mitos dan tips tambah pula bila pandemik ni

    ReplyDelete
  4. Ya saya dah pun layari laman web ini. Memang bagus jika nk rujuk bab kesihatan.

    ReplyDelete
  5. Mencari cari juga mana web dia. Sebab semua font sama kaler. Huhu.

    ReplyDelete
  6. tak nampak link webnya. apa2pun skrang memang kena jaga kesihatan. maklumat yang diterima pula kena benar2 sahih.

    ReplyDelete
  7. Thank you share link. Bukak mata besar-besar baru nampak link. Nanti bolehla refer sini

    ReplyDelete
  8. Senang dan mudahkan, lepas ni ada portal khas untuk kita semak bab kesihatan..

    ReplyDelete
  9. thanks bagi sharing ni. bolehlah dapatkan info lebih banyak berkaitan kesihatan

    ReplyDelete
  10. suka belek web kesihatan macam ni, kalau ada kemusykilan apa2, mudah nak cari sebelum dan selepas jumpa doktor..kadang ada istilah kesihatan yang kita tak tahu kan...

    ReplyDelete
  11. Thank you for your tips. ya, let's stay safe everyone and adapt new normal

    ReplyDelete
  12. Bagus ada site info kesihatan yg sahih ni. Thanks for sharing this info ye

    ReplyDelete
  13. Sekarang semua dihujung jari. nak cari tips kesihatan mudah sangat. Terima kasih utk perkongsian ini.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You