MYLARA Skincare

by - October 14, 2017

Greetings

Hi everyone. Good day and happy holiday. Let's join the giveaway. Mana tahu rezeki, boleh menang satu set MYLARA Skincare. Klik gambar di bawah to join the giveaway.

Hadiah: MYLARA Skincare Facial Set. Collagen Cleanser, Facial Toner, Matte Miracle CC Cream SPF-30 & Night Cream beserta Glowing Gel.

MYLARA Skincare adalah hasil dari gabungan tenaga professional dalam merumus formulasi set penjagaan wajah untuk kekal sihat dan terawat. Dirumus dari ekstrak tumbuhan dan buah, MYLARA sesuai digunakan buat semua jenis kulit wajah, seawal usia 14 tahun hingga 60 tahun. MYLARA mengerti bahawa kulit wajah adalah aset yang memerlukan perawatan khusus dan selamat. Bukan sekadar produk penjagaan wajah, MYLARA adalah jawapan kenapa anda sudah tidak perlu berlindung di balik wajah kusam dan bermasalah!

MYLARA skincare dihasilkan dari kilang yang bertaraf GMP. Bahan-bahan serta formulasi yang dihasilkan telah diuji secara klinikal dari aspek keberkesanan dan keselamatan berlandaskan syarat-syarat pengilang GMP. Tiada ujikaji pada haiwan dijalankan.

Berkesan merawat
1. Kulit kusam
2. Kulit berminyak
3. Jerawat
4. Jeragat
5. Parut jerawat
6. Hiperpigmentasi


Kelebihan MYLARA

SELAMAT- Mylara diformulasi oleh YANG PAKAR tanpa bahan kimia bahaya dan telah mendapat kelulusan KKM dan dijamin halal
PROVEN- Mempunyai lebih daripada 99 testimoni terkumpul
MUDAH DIGUNAKAN- Hanya menggunakan 4 item asas penjagaan wajah. Tak sampai 5 minit dah boleh look amazing
KULIT WAJAH SEMAKIN SIHAT- Kulit sentiasa terawat dan Mylara meminimumkan pertumbuhan jerawat/ jeragat/ parut.
TIADA KESAN SAMPINGAN- Menggunakan 98% bahan organic dan mempunyai 0.01% risiko menyebabkan alahan atau kesan sampingan di wajah.
4-in-1 Collagen Cleanser (60ml)
Facial Toner (60ml) 

Matte Miracle CC Cream SPF 30 (7g)
Revitalizing Night Cream(7g)

Kenapa MYLARA SKINCARE pilihan terbaik untuk mereka yang mempunyai masalah kulit dan ingin merawat kulit mereka? 

Ini kerana MYLARA SKINCARE memiliki doktor dan staff-staff yang mahir di bidang masing-masing. Dengan adanya kumpulan serba mahir ini, MYLARA SKINCARE memberi jaminan produk dan perkhidmatan yang bakal membuat anda selesa dan yakin menggunakan produk yang berasas sumber alam yang diiktiraf selamat.

MYLARA SKINCARE membawa aspirasi Awaken Your Best Skin khusus buat para remaja serta wanita dan lelaki untuk menampilkan sisi terbaik anda dengan bahan-bahan dari alam semula jadi. Kecantikan dan keyakinan berhak anda miliki. Keselesaan dan keselamatan pengguna adalah matlamat MYLARA SKINCARE.

MYLARA SKINCARE memiliki produk dan perkhidmatan yang berasaskan ekstrak tumbuhan dan buah berkualiti. Diformulasi dengan teknologi terkini di kilang yang diiktiraf GMP pasti bakal memberikan hasil yang optimum dan selamat untuk kulit para remaja, lelaki dan juga wanita.
Info lanjut, MYLARA SKINCARE 

You May Also Like

1 Comment

  1. Macam best je mylara ni ❤ btw dah join ke ga saya? 😊
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You