DeXandra Twist & Spray Eid Edition HAWA My Signature Scent

by - February 10, 2022

DeXandra Twist & Spray Eid Edition HAWA My Signature Scent. Greetings and Assalamualaikum to all. I am back with another favorite stuff, perfume. Semua orang pun suka kan dengan wangian. Bila kita jaga kebersihan, diri bersih, orang pun akan suka dekat dengan kita. 

"Menjaga kecantikan dan kesihatan memang dianjurkan dalam Islam. Rasulullah SAW sendiri menggesa agar kita sedaya upaya menghilangkan keaiban yang ada pada diri kita, menjaga kecantikan, tampil rapi dan disenangi oleh sesiapa sahaja yang berinteraksi dengan kita." - Dai Hamidah, sinarharian.com. Disukai disenangi orang itu perlu, tapi jangan sampai berlebihan hingga mengundang pandangan lelaki ajnabi ya akak, cik, puan semua. #selfreminder. Jangan mandi perfume pulak ye. Huhu


DeXandra Twist And Spray Eid Edition HAWA
Sejujurnya I am madly in love with this Hawa Twist. I love everything about this perfume. From the packaging yang sangat stylish, very convenient to bring everywhere dengan saiz yang muat masuk small clutch, handbag kecil macam ni, bau dia pulak best wangi and soft, sangat kena dengan my taste, what else can I say? Repeat order lah you. 

Packaging dia pulak lawa sangat, warna rose gold pulak tu. Alangkah indahnya kalau De'Xandra fragrance yang EDP 35ml tu ada choice Twist & Spray jugak. Pastinya akan kubeli dan kumpul semua wangian. Wow. How I wish. Huhu. Kalau ada yang nak tahu, untuk Twist & Spray Set mengandungi 1x bekas wangian dengan 10ml isian, 1x 10ml isian semula dan 1x pakej bersama kotak eksklusif. Means, setiap satu set, akan dapat total 20ml wangian sama aroma.


Okay untuk kandungan fragrance HAWA ni terdiri dari: Natural Floral Ethyl, Parfum Fragrance, Aqua, Cinnamol & Oil. Main Codes: Sweet, Fruity, Milky, Floral, Nutty. HAWA merupakan wangian EDP, tahan lebih 8 jam ke atas. Semburan pertama rasa seperti vanilla milk, kemudian terasa manis floral fruity tapi tetap milk dan lemak tak hilang, blend dengan baik. Bau yang selamat untuk dibawa ketika beraya (dah naam pun Eid Edition, selayaknya sesuai untuk pakai raya, haha). Tak raya pun, okay to wear untuk everyday. Baunya memberi mood yang ceria kepada pemakai. Yang pastinya pasti membuatkan si adam sang suami melirik manja. Aucchh.

Korang yang suka bau-bau ni, mesti akan suka bau HAWA: Sexy Little Things Noir Tease VS, Bombshell, Katy Perry Meow, Viva La Juicy, La Vie est Belle, Midnight Fantasy, Black Opium, Flowerbomb Viktor&Rolf, Gucci Guilty, Wonderstruck Taylor Swift.

Overall, memang sis suka sangat. Sebab bau dia best sangat, this is my signature scent for now. Dan disebabkan ini adalah Eid Edition yang mungkin tak repeat dah productionnya, Shad repeat order lagi 2 set. Nah kau semburlah sampai puas Shad. Harga pun berbaloi. Design packaging cantik, convenient. I'm giving this 5/5.

DeXandra Twist & Spray Eid Edition HAWA
Size: 20ml
Brand: De'Xandra
Made in: Malaysia
Price: RM60/set

Where to buy: Contact De'Xandra registered seller 

You May Also Like

16 Comment


  1. You're very welcome! I'm glad you stumbled upon this site and enjoyed the content. If you ever have more questions or if there's anything specific you'd like to learn about or discuss in the future, feel free to return. I'm here to provide information and engage in interesting conversations on a wide range of topics. Have a fantastic day!
    Jasmine Essential Oil does indeed offer a luxurious and captivating aroma, often associated with the charm of warm summer evenings. Its versatility and delightful scent make it a popular choice in perfumery, aromatherapy, and various skincare products. If you have any questions or if there's anything specific you'd like to know or discuss about essential oils or related topics, feel free to ask. I'm here to provide information and assistance.

    ReplyDelete
  2. Thank you! I'm glad you found the post amazing. If you have any more questions, need information, or want to discuss anything further, feel free to ask. I'm here to assist you!
    The Balakrishnan Group is a notable real estate firm operating in Silicon Valley, California. Led by its founder, Nikil Balakrishnan, the group specializes in various aspects of real estate, including residential and commercial property sales, leasing, property management, and investment opportunities.check over here

    ReplyDelete
  3. D3DC3
    ----
    ----
    ----
    ----
    ----
    ----
    ----
    ----
    matadorbet

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You